Om mig

Eftersom det inte är så många som hur jag är. så tänkte jag göra ett sånt inlägg :)

Mitt namn är Jenny och jag är 15 alltså född år 1997 :)
Jag bor ungefär en timme ifrån stockholm i en liten håla som heter Dalarö, där har jag nästan bott i hela mitt liv, flyttade dit när jag var 4.
Jag känner inte så många men det räcker för mig, jag har 6 vänner som jag litar 110% på, dem heter Cornelia,Linnea,Danielle,Cajsa-Lisa,Felicia och Matilda. Man kan inte få bättre vänner än dem :3

Jag är inte direkt som alla andra tjejer. te.x jag HATAR att shoppa det är seriöst det tråkigaste som finns fattar inte varför folk gillar det? Jag gillar inte heller hollister, tycker att det är överskattat och ett riktigt fult märke. Det är liksom onödigt och slösa pengar på tillexempel en tröja med en ful liten röd fågel på för typ 1000 -___- det är inte ens värt de.
Jag är en sån tjej som rapar, svär, använder snapback, supras, stora tjocktröjor och svarta leggins eller fula pyjamasbyxer ^^
Min musiksmak är riktigt fucked up! Jag lyssnar på allt från Ed sheeran, rascal flatts till Demi Lovato, one direction, joe brooks till Asking Alexandria, Black veil brides, my chemical romance, you me at six, bring me the horizon.
Min favorit superhjälte är helt klart batman! :D Hur kan man liksom inte gilla honom? Men iallafall, Jag kan verkligen inte spara pengar jag hittar jämt något skräp som jag vill ha men aldrig kommer använda ^^ och så gillar jag att köpa grejer till mina vänner :) glass, mat m.m.
Min högsta önskan är att gå ner i vikt utan att sluta med skräpmat (a'' och sen att få träffa one direction och black veil brides ( gillar alla medlemarna från banden jätte mycket men Louis och Andy är mina bebisar<3)
Jag är också liiite dirty minded... eller ja... väldigt mycket faktiskt. Och jag är riktigt taskig xDD
Ahja nu har jag berättade lite om mig själv och vad jag tycker :) nu ska jag kolla på tv så vi ses senare!