I am a lost boy from neverland

Justja jag hade ju en blogg.. Nu var det nån månad sen igen, har egentligen inget att skylla på förutom att jag har försökt njuta av sommaren haha. Så tänkte göra ett liknande inlägg som det innan detta, en kort sammanfattning alltså.
Sist jag skrev så skulle jag till Göteborg med Jossan, som ni ser så var vi där för att gå på One Direction's konsert. Det var väldigt roligt och jag är väldigt glad över att jag gick!
Dagen efter så gick vi runt i trädgården och fördrev tiden medans vi väntande på vårat tåg, gick in i typ det finaste växthuset jag någonsin har sett, var väldigt lycklig när jag såg alla fina växter.
Jag tog även en spontanare till England för att hälsa på Dani och hennes familj, det var första gången jag åkte flyg själv så är väldigt stolt över mig själv att jag ena klarade det haha. Men hade det jätte mysigt och kul i England, åt fish&chips, träffade två av danis vänner, var på krog/pub, åkte dubbeldäckare, spelade kort m.m
Har även varit på Åland för att fira en släkting som fyllde 80, åkt spontant till stan för att äta donken, tagit morgonpromenad 6 på morgonen, varit på kräftskivor, hälsat på min morfar och spenderat tid med Ebba,Sofie och Linnea.
Vi var också på Smådalarö gård för att bada och sen dagen efter så hade vi grillkväll hemma hos Sofie med Emma och Tove. Vi ska även hem till Emma imorgon vilket jag ser väldigt mycke fram emot! 

Liten update. Igår var jag i skolan och skrev ut mig och lämnade tillbaka böcker och min dator, väldigt sorgligt. Det känns tomt utan min dator, vad gör man ens utan dator? Kommer iallafall sakna skolan och vissa lärare men men det känns endå skönt att inte behöva tänka på skolan nån mer. 
Men detta var iallafall allt för mig! Får se om jag skriver något om en månad igen eller tidigare, vem vet.