Låt endast de gudomliga få vara kvar

Hej igen! 
Kanske ska försöka hålla er uppdaterade i vad som händer i mitt liv, inte för att jag har direkt någon koll heller.
Sa upp mig från mitt dåvarande jobb för ungefär en månad sen dess har jag sökt nya jobb men har också umgåtts med mina vänner nu när jag äntligen har haft tid för det. Har gått många promenader för det mesta inne i stan, det är ju något extremt mysigt med att gå i stan såhär års.
Har stress över det här med jobbsökandet och det hjälper inte när alla ska tjata men ska träffa dani imorgon och kolla igenom mitt cv och eventuellt söka något jobb. Jag tycker det är så svårt det där för jag vet verkligen inte vad det är jag vill göra och vill inte söka något som jag egentligen inte vill men måste väl göra det för att någon gång kunna flytta hemifrån, men det känns så riskabelt och hyra av någon för att sen leta efter ett nytt hem? det kanske bara är jag som tänker på sånt hehe men vill liksom kunna ha ett långvarigt hem? typ? eller jag vet inte haha babblar bara just nu.
På ett sätt så är jag inte redo att bli vuxen men ändå det enda jag vill är att skaffa familj typ? för det är jag redo för, är redo för barn och allt sånt. Men känner mig så liten, är förfan bara 21 och ser mig själv som ett barn fortfarande.
Men det är väl dags och ta tag i livet nu eller vad säger ni?