Do you need me?

Nu var det ungefär sådär 2 månader sen jag bloggade sist, så det är kanske dags nu eller vad säger ni? 
Ja vad har hänt i mitt liv dem här månaderna?? 
firade Valborg på skrubban med en massa trevliga människor, det måste seriöst vart ett av det roligaste jag någonsin har gjort. Det är något jag kommer minnas. 
Förutom att firat min 18 årsdag så har jag även firat några av mina vänners, alla har varit mysiga och trevliga på sitt sätt. Jag har även tillbringat två helger hemma hos Linnea då vi hade filmkvällar båda gångerna, vilket var väldigt kul för det var flera år sen jag var hemma hos henne.
Har även hunnit grillat på stranden samt lekt en massa barnlekar jag och mina vänner lekte när vi var små, vilket var väldigt kul. 
Var även på Felicias skola då hon färgade mitt hår rött, äntligen! Vet inte hur länge jag väntade haha. Även fast det är så tidigt på sommarlovet så har jag hunnit upplevt fina sommarkvällar.
På midsommar vad jag hemma med Dani, Ebba och Linnea, åt midsommar lunch med mina släktingar + grannar, sen senare mot eftermiddagen så åkte vi hem till dani och grillade och var där i några timmar innan vi bestämde oss för att åka tillbaka hem till mig igen, då vi gick till mina grannar och festade i flera timmar. Sen gick vi hem till Dani och typ somnade på en gång. Detta var den näst bästa midsommarn jag har haft, det var väldigt länge sen jag spenderade midsommar här vid mig, så det kändes skönt att få träffa alla igen. Det var länge sen jag skrattade så mycke. 
Borde egentligen ha sovit för flera timmar sen eftersom jag ska upp om ungefär fem timmar och göra mig iordning för att sedan ta mig till tc då jag och Josis ska till Göteborg. Längtar så mycket så ni anar inte! Men ska försöka sova nu så jag får iallafall några timmars sömn! Godnatt på er!