Just hold on we're going home

I början på veckan så hade jag vanlig skoldag, slutade runt två så jag mötte upp Linnea sen drog vi till farsta C. vi gick runt lite i affärer för min mamma tvingar mig köpa en ny jacka så drog med Linnea runt i en massa olika affärer,  sen satte vi oss på espresso house o snackade om typ allt möjligt. Sen så tog vi 18:09 bussen tillbaka till Dalarö där jag mötte upp Ebba och Dani. Vi gjorde inte så mycket gick mest runt och fördrev tiden innan jag drog hem och kollade på PH med min syster.
I tisdag så hade vi 2 o en halv timmes naturkunskap, vi gick runt vid slätmossens naturpark o svarade på en massa frågor typ. Det var dock skit tråkigt usch. Men efter skolan så drog jag, Linnea o Cornelia till hamncafet för att sen möta Ebba o Dani för att ha "avskedsfika" för Dani innan hon drar till Spanien. Efter de så gick jag, ebba och dani hem till ebba för att ha ett chillkrök o kollade på ph.
Idag så drog jag från skolan vid tolv då åkte jag direkt till ebba, vi har inte gjort så mycket, åt middag på hamncafet sen satt vi på en brygga vid hamnen ett tag innan vi började gå hem till ebba igen. Har btw precis färgat håret rött igen, tredje gången gillt eller? Nu ligger vi bara i sängen och chillar fram till ph typ, ska också kanske träffa dani ikväll för jag kommer inte kunna träffa henne imorgon :( Den jäveln lämnar mig i 9 månader.. fuuuuu!