Vill du vara min ängel?

Denna dag har varit så värdelös så det är fan löjligt. Gick upp fem för att ta kvart i sju bussen till skolan som jag gör varje torsdag pga Felicia tar den också så får träffa henne vilket alltid är positivt. Men efter hon åkte vidare så var jag genom blöt när jag kom in i skolan, var också på fett dåligt humör. Men var nästan på hela första lektionen innan jag tog kvart över nio bussen hem igen, men hade en extrem huvudvärk så det var bara bra. 
När jag kom hem så såg jag klart på säsong 4 med svensson svensson sen så somnade jag en timme i soffan, sen dess har jag bara sett serier.
Skulle vilja vara hemma imorgon också men ska till psykologen vid halv nio så måste gå till skolan tyvärr men får se om jag går eller inte.
 
Just nu sitter jag i min säng med Rupert och kollar på Parks and Recreation, vilket har blivit en av mina favorit serier just nu, funderar på om jag ska göra minestronesoppa pga de är gott och de är jävligt kallt i mitt rum.
Jag har funderat på att skriva ett blogginlägg om psykologen och "hur det gick till" när jag började gå dit. Men vet inte riktigt än, det kanske kommer någon gång i framtiden.