Skäms inte för någonting som vi har gjort.

Hej! 
Nu är jag här igen men ett annat icke sammanhängande inlägg, men det är väl alla vana med. Kan inte riktigt uppdatera er om mitt liv för det ser exakt likadant ut som sist jag bloggade, jobbsökandet går åt helvetet och min hemlängtan är på max. Jusste Ebba och Sofie kom och hälsade på mig en helg i början av februari, va så otroligt skönt att träffa dem efter en så lång tid. Så fort jag kan så kommer jag flytta hem till Sverige igen, det kan jag lova. Men just nu får jag nöja mig med att hälsa på alla mina vänner så fort jag kan istället.
 
Jag önskar att jag var en person som vågar ta mer risker i livet, vill verkligen kunna leva efter 'vad gör det om hundra år' men börjar övertänka allt och blir sen rädd. Blir så avundsjuk på folk som vågar göra saker som är utanför deras comfort zone men jag måste ha en vän med mig för att våga och det är ju lite svårt när jag bor så fruktanvärt långt borta från mina vänner, vilket är så otroligt jobbigt. Eller så måste jag vara full. 
 
Är det någon i sverige som har boende för en arbetslös 21 åring så hör av er, helst i sthlm då. För vill bort från den här ön. Saknar mina vänner nämligen.
 
Jag vill ju flytta till USA men undrar fan hur det ska gå, får ju typ tvinga alla mina vänner att flytta med mig eller något. 
Okej gud nu svamlar jag bara så säger hejdå innan det spårar helt.